Proje açılış ve Tanıtım Törenini Gerçekleştirdik

Proje açılış ve Tanıtım Törenini Gerçekleştirdik

SEBEN GENÇLİĞİ İLE BÜTÜNLEŞİYOR” PROJESİ BAŞLIYOR

BOLU – Seben Derneği tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen, Bolu ve Seben Belediyesi’nin de paydaş olarak yer aldığı ”Doğanın Cenneti:Seben, Gençliği ile Bütünleşiyor” projesi pazar günü yapılan açılışla başladı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Pembe Salon’da 24 Nisan Pazar günü saat 09.30’da gerçekleştirilen Proje açılış toplantısının ardından Doğa Sporları Temel Eğitimi de verildi.

5 ay sürmesi planlanan proje kapsamında, 30 Nisan’da Seben’de Doğa Sporları Eğitimi tekrarlanacak. Ardından Seben Gölü ve çevresinde 21-22 Mayıs’ta başlayan ve altı grup şeklinde yapılacak kano eğitimi, 10 Temmuz’da trekking ve oryantring eğitimi üç grup olarak tekrarlanarak verilecek. 5-8 Mayıs tarihleri arasında Seben’de ve Seben Gölü’nde trekking ve oryantring bölgeleri belirlenecek, 15 Mayıs tarihinde ise Bolu’da Gönüllü ve Birlikte Çalışıyorum, İyi İnsan Oluyorum Faaliyeti gerçekleştirilecek.

9 Temmuz’da Seben Gölü’nde “1. Seben Doğa ve Su Sporları Etkinliği”nin düzenleneceği proje kapsamında, 27 Ağustos’da Bağımlılıkta Farkındalık faaliyeti gerçekleştirilecek. Proje kapanış toplantısı ise 28 Eylül olarak belirlenmiş durumda.

-PROJE’DE KİMLER VAR?-

Seben Derneği tarafından hazırlanan proje Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından destekleniyor.  Projenin paydaşları Bolu Belediyesi ve Seben Belediyesi, AİBÜ, Seben Spor, Kızık Spor, Aladağ Spor, Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Seben Kaymakamlığı, Bolu Belediyesi, Bolu Valiliği, İl Özel İdaresi olarak belirlendi.

Seben derneği kısa bir sürede oluşmuş, üç şube ve iki temsilcilik ile kurumsal yapısını güçlendirmiştir. Kısa sürede ikibinin üzerinde üye sayısına ulaşan dernek Seben merkezli projelerle adından söz ettirmektedir.