Bolu HAVA DURUMU
Bize Ulaşın 0374 222 33 32

Yönetim Kurulu

Seben Derneği

SEBEN’DE GÖRKEMLİ NEVRUZ KUTLAMASI

- +
SEBEN’DE GÖRKEMLİ NEVRUZ KUTLAMASI

Seben’de çok eski tarihlerden bu yana kutlanan Nevruz Bayramı, önceki gün Seben Kaymakamlığı, Seben Belediye Başkanlığı ve Alpağut Köyü Muhtarlığının ortak organizasyonu ile yeni bir kutlamaya sahne oldu. AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Seben İlçe Kaymakamı Tahir Yılmaz, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, Seben Derneği Yönetim Kurulu, Bolu Federasyonu Yönetim Kurulu ve vatandaşlar katıldı.

1450 metre yüksekliği bulunan Nevruz Tepesi’nde ve Alpağut köy meydanındaki temsili Nevruz ateşinin yakılması ile başlayan Nevruz programı, örs’te demir dövme, yumurta tokuşturma, çeşitli yarışmalar, hediye çekilişi, Ramazan Çelik Konseri ve havai fişek gösterisi ile devam etti.

Mikrofonlarımıza konuşan Milletvekili Küpçü, Kaymakam Yılmaz, Belediye Başkanı Özbağ ve İl başkanı Doğanay, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Nevruz Bayramı’nın son programı Bolu’nun sevilen sanatçısı Ramazan Çelik’in konseri oldu. Yoğun ilgi gören konserde Çelik, programı izleyen protokol üyelerini oyun oynamaya davet etti.

Köy meydanında gerçekleşen konserde, davetliler gönüllerince eğlendi.