Seben Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve aileleri kaynaşma yemeğinde bir araya geldi

29 MAYIS 2016 Pazar Günü SEBEN GÖLÜ’NDE, Seben Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve aileleri kaynaşma yemeği, kano eğitimi ve değerlendirme toplantısında buluştu. Yapılan toplantıda kano eğitimi verildi, üylerimiz ve aileleri kano sporu ile tanıştı. Bu kaynaşma toplantısında Kıymetli Misafirler ve katılımcılar bir aradaydık.

Bolu Valisi Sayın Aydın Baruş ve Sayın Eşi,
Düzce Valisi Sayın Ali Fidan ve Sayın Eşi,

IMG-20160530-WA0002

ANFA Gen. Md. Yrd Sayın Mesut Yaman, Bolu Belediye Başkan Vekili Sayın Kazım Konak , Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Sayın Veysel Ergen, İçişler Bakanlığı Dernekler Daire Başkanı Sayın Yılmaz Doruk, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu yönetim kurulu üyesi Sayın Dr. Murat Doğanay , Seben Belediye Başkanı SayınSüleyman Özbağ, Seben Kaymakamı Sayın Osman Sayılır, Kamu Denetçiliği Kurumu Genel Sekreteri İsmail Altıntaş, AİBÜ Rektör yardımcısı Sayın Prof.Dr. Mehmet Bahar, AİBÜ Genel Sekreteri Sayın Prof.Dr. Erdal Bekiroģlu, Bolu İl Mili Eğitim Müdürü Sayın Yusuf Cengiz , AİB Vakfı Genel Sekreteri Sayın Mustafa Yaman, Seben Dereği Başkanı Sayın Doç.Dr. Selami Eryilmaz, Bolu Federasyonu Başkanı Sayın Yakup Evirgen, Geredeliler Derneği Başkanı Sayın Cafer Alagöz, Sayın Okul Müdürleri, Eğitimciler, Seben Derneği Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.