“SEBEN A.Ş.” KURULUŞ DUYURUSU

“SEBEN A.Ş.” KURULUŞ DUYURUSU

SEBEN ANONİM ŞİRKETİ KURULUŞ DUYURUSU

Seben Derneği liderliğinde, ortaklarının tamamının hemşerilerimizin oluşturduğu bir ekonomik birliktelik başlatmış bulunmaktayız. Dernek çatısı altında gerçekleşen birlik ve beraberliğimizin ekonomik birliktelikle devam etmesini arzulamaktayız.
Bu amaçla yaklaşık elliden fazla arkadaşımız bir araya gelme isteğini belirtmiş ve hisse taleblerini yazılı olarak kayıt ettirmişlerdir.
Bu ekonomik birlikteliği en geç bahar mevsiminin son aylarında resmi hüviyete kazandırmayı planlamaktayız.
1000 Hisseden oluşacak şirket; Bolu, Seben ve diğer bölgelerde Turizm işletmeciliği, “Doğanın Cenneti:Seben, İyi Tarım Ürünleri” markası ile üretim, Nikah/Düğün Salonu İşletmeciliği, Fidan Yetiştiriciliği, kreş ve gündüz bakımevi, yapı ve inşaat koop. vb. yatırım, üretim ve işletmecilik faaliyetleri gerçekleştirecektir.
Not : Seben Derneği %20 Altın Hisseye sahip olacaktır.

1 Hisse Bedeli: 1,250.00 TL’dir.Bu hissenin;
1,000.00 TL’si hisse payı,
250.00 TL’si Dernek payı olarak tahsil edilecektir.

Ön taleplerini yazılı olarak belirtmek isteyen arkadaşlarımızın
aşağıda ismi ve telefon numaraları verilen yönetim kurulu üyelerimize İsteklerini belirterek talep formu doldurabilirler.

Kamuran KIŞLAK 0.537.354 38 38,
Kemal ÜNALAN 0.533.365 27 79

Not : Bilgi almak için bilgi@sebendernegi.org.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Seben Derneği Yönetim Kurulu Adına
Doç. Dr. Selami ERYILMAZ