DOĞANIN CENNETİ : SEBEN

katılımformu

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.

Seben Derneği olarak kurulduğumuz günden beri kurumsal kimlik oluşturarak gelişmeyi sürdürmekteyiz. Kısa bir süre içerisinde şube ve temsilcilik sayılarını artıran, üye sayısı açısından her geçen gün büyümekte olan derneğimize desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize, dostlarımıza ve dernek yapısı içerisinde özveri ile çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Başladığımız günden beri söylediğimiz gibi proje tabanlı çalışmalar yapmayı hedeflemekteyiz. Bu anlamda bugüne kadar birden çok proje düşüncesini hayata geçirilmek üzere başvurusu yapılacak duruma getirilmiştir. Bu projelerimizden bir tanesi bugün itibari ile kabul görmüştür. Toplam olarak 1250 proje başvurusundan 350 proje kabul görmüştür. Bu projemizin adı “Doğanın Cenneti:Seben, Gençliği ile Bütünleşiyor” şeklindedir. Projemizde yer alan faaliyetler şu şekildedir.

Proje Yürütücüsü            : Seben Derneği

Proje Koordinatörü        : Doç.Dr. Selami Eryılmaz

Proje Finans Paydaşı     : Seben Belediyesi

Proje Paydaşları              : AİBÜ, Seben Spor, Kızık Spor, Aladağ Spor, Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Seben Kaymakamlığı, Bolu Belediyesi, Bolu Valiliği, İl Özel İdaresi