Seben Derneği 2017 “2. Bolu Buluşması” Yemeği Büyük Bir Katılımla Hilton’da Yapıldı

Derneğimiz tarafından düzenlenen “2. Bolu Buluşması” yemeğine katılan Bolu milletvekili Sayın Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı sayın Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın Nurettin Doğanay, CHP Bolu İl başkanı
Sayın Kazım Karsu, Seben Kaymakamı Sayın İdil Özdemir, Seben Belediye Başkanı Sayın Süleyman Özbağ, Karacasu Belediye Başkanı Sayın Celal Beydilli, Ak Parti Seben İlçe Başkanı Sayın Hüseyin Özçelik, Ak Parti Seben İl genel meclisi üyeleri, Fehmi Çınar ve İsmail Akman, AİB Vakfi Sekreteri Sayın Mustafa Yaman, Seben İB MYO Müdürü Sayın Macit Demirer, Bolu Federasyonu Başkanı Sayın Yakup Evirgen ve yönetim kurulu üyeleri, TRT sanatçısı Oğuz Doğan Cengiz, Onur Yaman, Seben, Kabak,Kızık ve Kuzgölcük Seymen ekipleri, Merkez TV ve basın mensupları, değerli konuklarımız, hemşehrilerimiz ve üyelerimize teşekkür ederiz.
Bu etkinliği düzenleyen organizasyon komitesi; Bolu şube başkanı sayın Zekeriya Ünalan, Yönetim kurulu üyeleri Bülent Oturak, Kamuran Kışlak, Mehmet Akkaya, Rıdvan Arslandaş, Emine Özdoğan, Gönül Bayhan, Müjdat Uludağ, Muhittin Özçelik, Ayhan Ceyhan, Aylin Yaman, Ömer Faruk Erkoç,Serdar Sır, Türker Sevgi, Selma Şahin, Nihal Yazgan, Sevgi Bayhan, Ayşen Demirer, Güler Bayhan, Ceren Mutluer, Melike Büşra Bayramoğlu, Gülsemin Çelen Yurtseven, Burçin Üzen,Serpil Bağcıoğlu’na katkılarından ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.